Alta 19-22. september 2019
Gå til innholdet
Meny

Kurs

Masterclasses er rettet mot et spesifikt tema, for eksempel skarptromme. Da undervises det i skarptromme. Til avslutning på søndag kan elever som ønsker det spille et stykke foran lærer og publikum.

Alle kurs er kortvarige og festivalprogrammet legges opp slik at det bør være mulig å få med seg de fleste kurs.

Festivalen skal så langt det lar seg ordne sørge for å fremskaffe de instrumentene det skal undervises i.   

 

Kristine Hansen

Kristine Hansen er en Altabasert musiker, lærer og komponist ansatt ved Alta Kulturskole. Hansen vikarierer jevnlig med ulike orkestre- og ensembler. I tillegg er hun solist og komponist med sine egne soloprosjekter, og har blant annet blitt titulert som Ungkunstner ved Festspillene i Nord-Norge. Hun er blitt tildelt diverse stipender, blant annet et arbeidsstipend fra Samisk Kunstnerråd (2017).


Kari Heimen

Kari Heimen har bachelor i musikk med klassisk og rytmisk slagverk som instrument. Hun har turnert Norge som trommis i både band og klassiske ensembler de siste år. I tillegg er hun trommis, vokalist og komponist i eget band, Heimen. Kari jobber til daglig som slagverklærer ved musikklinja på Alta vgs.


Guri Frenning

Guri Frenning er ansatt som slagverklærer ved Musikkonservatoriet i Tromsø. Hun har sin utdannelse fra Danmark og har siden fullførte studier vært en viktig drivkraft for slagverkmiljøet i Nord-Norge. Frenning er både orkester-, kammermusiker og solist, og har vært delaktig i flere orkestre og ensembler. Hun har blant annet vært solist med Tromsø Symfoniorkester.

Kontakt oss

Alta Jentesmell
c/o Hege Igeland
Apanesveien 70, 9512 Alta

Tlf: 924 04 891
Epost: post@slagverkfestivalen.no

Utviklet av: Imaker as