Alta 17.-20. september 2020
Gå til innholdet
Meny

Kurs


Kurs for festivalen 2020 vil annonseres så snart disse er fastsatte. Alle kursene vil være kortvarige og festivalprogrammet legges opp slik at det bør være mulig å få med seg de fleste kurs.

Festivalen skal så langt det lar seg ordne sørge for å fremskaffe de instrumentene det skal undervises i. 

Info om kursholdere for Finnmark slagverkfestival 2018 er vist nedenfor.

 

Kristine Hansen

Kristine Hansen er en Altabasert musiker, lærer og komponist ansatt ved Alta Kulturskole. Hansen vikarierer jevnlig med ulike orkestre- og ensembler. I tillegg er hun solist og komponist med sine egne soloprosjekter, og har blant annet blitt titulert som Ungkunstner ved Festspillene i Nord-Norge. Hun er blitt tildelt diverse stipender, blant annet et arbeidsstipend fra Samisk Kunstnerråd (2017).


Kari Heimen

Kari Heimen har bachelor i musikk med klassisk og rytmisk slagverk som instrument. Hun har turnert Norge som trommis i både band og klassiske ensembler de siste år. I tillegg er hun trommis, vokalist og komponist i eget band, Heimen. Kari jobber til daglig som slagverklærer ved musikklinja på Alta vgs.


Guri Frenning

Guri Frenning er ansatt som slagverklærer ved Musikkonservatoriet i Tromsø. Hun har sin utdannelse fra Danmark og har siden fullførte studier vært en viktig drivkraft for slagverkmiljøet i Nord-Norge. Frenning er både orkester-, kammermusiker og solist, og har vært delaktig i flere orkestre og ensembler. Hun har blant annet vært solist med Tromsø Symfoniorkester.

Kontakt oss

Alta Jentesmell
c/o Hege Igeland
Apanesveien 70, 9512 Alta

Tlf: 924 04 891
Epost: post@slagverkfestivalen.no

Utviklet av: Imaker as